maanantai 31. joulukuuta 2018

Syksyn viimeinen SNY-paketti

Syksyn viimeinen SNY-paketti saapui minulle jo ennen joulua, mutta jouluvalmisteluiden ja joulun vieton takia sen päivittäminen tänne on viivästynyt hieman.

Jälleen kerran SNY:ni on lukenut ajatuksiani :D Täydellisen väristä Kivijalkaa ja näitä kimaltavia Pyynikki lankoja pyörittelin vasta käsissäni. Hankintalistalla olikin uudet Zingit, jotta voisin tehdä kahta sukkaa yhtaikaa.


Nam, mitä herkkuja paketissa olikaan. Piparivalkosuklaata on ollut suunnitelmissa maistella, edellinen levy kun menikin valkosuklaata rakastavalle kummipojalle nimipäivälahjaksi.


Ihania joulunappeja ja kaunis avaimenperä 💖 Nämä söpöt tonttuset sopivat oikein mainiosti Aarikan tonttujen ja viinipullonkorkki enkeleiden joukkoon. Tähden muotoiset kuusenkoristeet ovat juuri oikean kokoiset (ja olenkin etsinyt tämän kokoisia koristeita) nyt hankittuun pinkkiin joulukuuseen.


Tämä kortti on aivan ihana. Jostain syystä salmiakki on maistunut erityisen hyvin viime aikoina.


Lisäksi paketista paljatui Niina Laitisen sukkakalenteri 2019 ohjeineen ja haaste toteuttaa siitä sukat. Toivottavasti ensi vuonna tähän aikaan minulla on 12 pari enemmän villasukkia 💖 Laitisen mallit ovatkin kivoja, olenkin aiemminkin niistä joitakin toteuttanut. Nyt laitoinkin tammikuun Tintit aluille tästä pinkistä Kivijalasta.


Suuret kiitokset syksyiselle neuleystävälleni, joka oli Hepon.  Ihania ja inspiroivia paketteja olet jaksanut koota 💖

torstai 6. joulukuuta 2018

Marraskuun terveiset

Aiemmin marraskuussa salainen neuleystäväni muisti minua jouluisella välimuistamisella. Teetä ja nappeja. Napeista osa meneekin tämän joulun lahjoihin 😊


Itse marraskuun paketti sisälsi suunnattoman määrän ihanuutta 💖. Parini oli ajatellut puuvillalangasta valopalloja, niitä olenkin aiemmin jo tehnyt, mutta kaikki ovat siirtyneet uusiin koteihin. Jospa nyt tekisin valopalloja aivan itäiselleni. Vihreä opalin lanka on aivan täydellisen sävyinen ja kimaltaa ihanasti, nyt vain pitää päättää tuleeko siitä huivi vai hienostelusukat.

Joulukäsityöt lehti on aivan täynnä hyviä ideoita, tästä saan varmasti vielä moneksi jouluksi tehtyä juttuja. Ehkäpä myös kranssipohjalle syntyy tämän lehden mukainen kranssi. 


Valtavan suuret kiitokset ihanalle SNY:lle 💖 Tiskikukkasetkin otin jo käyttöön, kuten myös kuvasta unohtuneet ledtuikut 😊