perjantai 22. joulukuuta 2017

Kierroksen viimeinen paketti

Koko Salainen neuleystävä kierroksen ajan olen saanut aivan ihania paketteja, jotka ovat olleet juuri minun näköisiäni. Eikä tämä viimeinenkään paketti tuottanut pettymystä. Paketti täynnä ihanuuksia 💖 Pakettieni takaa paljastui BlueNun blogista Silmukat sekaisin.


Lankana oli tällä kertaa Sirdarin Touch ja teeteen lumi lankoja. Aivan ihania juuri lumihangen hohtoa ja pehmeyttä. Näistä saa varmasti ihanan pehmeän huivin, johon voi kietoutua. Ja kuten SNYni ehdotti yhdessä näistä saisi mielenkiintoisen pinnan aikaiseksi. Tämä vaatii vielä hieman suunnittelua ( ja lankojen hypistelyä :D ).

Tämä jouluinen purkki aiheutti suurta ihastusta. En ainakaan muista kertoneeni, että Mauri Kunnas on suuria suosikkejani. Samanlaisia purkkeja olenkin muille hankkinut, mutta itse olin jäänyt aina ilman.


Itsetehtyinä paketista löytyi suloinen tonttu. Tämä löysikin paikkansa lasioven takaa kuikuilemasta. Mansikka nimittäin rakastaa huovutettuja asioita ja kerkesin tontun lakkiakin maistamaan.


Lisäksi löytyi virkattuja lumihiutaleita.


Ja tämä ihana tonttukortti sulatti täysin sydämen.


Kuvaamatta erikseen jäi vielä herkut Fazer Travel London -suklaa ja lumiset vaahtokarkit, nam. Lisäksi vielä paketissa oli häivähdys kesää mansikan tuoksuisen kynttilän muodossa. Eikä ollut ollenkaan liian voimakas tuoksu, kuuluu lempituoksuihini ja samantuoksuisia tuikkuja minulta löytyikin jo :)

Suuret kiitokset vielä SNYlleni kaikista ihanista paketeista 💖 

keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Salaisen jouluystävän toinen paketti

Tälläkin kertaa salaisen jouluystävän paketista löytyi ihanuuksia. Herkkuja oli niin minulle kuin Mansikkallekin. Ja molemmat meistä on oikein tyytyväisiä, näitä herkkuja säästetään hieman lähemmäs joulu ( jos siis maltetaan :D ). Kardemumma putkilon nähdessäni mieleni alkoikin tehdä pullaa, ehkäpä sitä leivonkin jouluksi.

Lisäksi paketissa oli aivan ihana lyhty. Näitä olinkin muutamia erilaisia pyöritellyt käsissäni, mutta juuri tätä en ollut aiemmin nähnyt. Lyhdyn sanomakin oli juuri minulle, saan usein kuulla kuinka hymyilen jatkuvasti :) Pattereilla toimivat valot ovatkin nykyään aivan suosikkejani. Kun asuu vanhassa talossa, jossa pistokkeita on hyvin vähän on jouluvalojen asettelu haastavaa. Onneks näitä patterivaloja on nykyään saatavilla, niin voin asetella valoja aivan oman mielen mukaisesti.

 Ja ihastuttava (itsetehty?) kassi. Nyt jäi Tomppa ja sateenkaarinorsut joulutauolle ja tämä kassi kulkee mukanani 💖


 Salaiseksi jouluystäväkseni paljastui Kristiina blogista Tule Joulu Punainen...
Suuret kiitokset sinulle ihana ystäväni, onnistuit täydellisesti lähettämissäsi paketeissa. En olisi voinut toivoa parempaa Jouluystävää 💖