torstai 23. marraskuuta 2017

Marraskuu ja isänmaallinen paketti


Marraskuun SNY-paketti saapui ja oli täynnä ihanuuksia jälleen. Oli niin kirjaa, kuin lankaa ja herkkuja unohtamatta. Suomi 100 -teeman mukaisesti kaikki kotimaisista. En ollutkaan tullut hankkineeksi vielä itselleni Novitan 7 veljestä lankaa Suomi-värissä. Aivan varmasti siitä tulee ihanat sukat :) 


Suomen mallisesta rasiasta löytyikin itse tehnyt villasukat ja juuri minun väriäni 💖

 

Tiskirätistä löytyi ihana viesti, joka on niin totta. Onneksi minulla on tiskikone, joten suuretkaan tiskimäärät ei haittaa :D


Lankakirjasta löytyi jo nyt vaikka mitä kivoja ideoita. Mietinkin jos tekisin pirtanauhaa tämän kuukauden langasta, voisi tulla aika hyvän näköistä.


Aikaisempien kuukausien mukaisesti paketissa oli mukana Fazer traveller suklaata, tällä kertaa makuna oli mutakakku, nam.


Vielä parempi kuva ihanista villasukista. Täydellisen kokoiset 36 :) En voi muuta kuin ihailla näitä 💖


Kiitos jäälleen ihana SNY 💖

perjantai 10. marraskuuta 2017

Salainen jouluystävä

Tänä vuonna lähdin mukaan Salainen jouluystävä -kierrokselle. Juuri sopiva kierros tällaiselle jouluhöperölle :D Tarkoituksenahan on lähettää salaiselle ystävälle kaksi jouluista pakettitervehdystä. 

Oma ystäväni olikin onnistunut kokoamaan juuri minun näköisen paketin. En voi kuin ihmetellä kuinka täysin vieras ihminen voikin tietää täysin millaiset asiat ilahduttavat minua :)

Ensimmäisestä paketista löytyi runsain mitoin ihanuuksia. Puinen kuusi, erilaiset kuuset ovatkin lempparikoristeitani ja puu materiaalina myös yksi niistä mistä erityisesti pidän. Glitterpintainen omenakäsisaippua, tätäkin olin jo muutaman kerran pitänyt kaupassa pitänyt kädessäni. Ihanat hamahelmistä tehdyt kissamagneetit 💖 nämä menivät heti jääkaapin oveen ja ovat keränneet kehuja muiltakin :)


Lisäksi paketissa oli paketoituna joulusuklaata. Mikä ihana herkku 😋


Paketista löytyi myös joulusukka ja sukasta herkkuja Mansikalle. Neitihän otti tyytyväisenä herkut vastaan. Mistä ystäväiseni osasitkin arvata kananmakuiset herkut ovat Manskun aivan lemppareita.


Viimeisimpänä paketista löytyi ihana kortti, jonka viesti hymyilytti.


Iso kiitos salaiselle jouluystävälleni ihanasta paketista 💖