perjantai 29. syyskuuta 2017

Syyskuun hemmottelua

Salainen neuleystäväni onkin hemmotellut minua suuresti tässä kuussa. Ensin saapui välimuistamisena ihana värityskirja ja värikynät. 


 Otin rentoutumisvinkin vastaan ja olenkin hieman kokeillut värittelyä :D Se muuten on toiminut. Lisäksi nämä värikynät on huippuhyvät.


Samana päivänä (epäilen kyllä että värityskirja oli tullut edellisellä viikolla, muta viikonloppureissuni takia löysin sen vasta maanantaina) sain pienten vastoinkäymisten jälkeen myös kuukauden pakettini :D. Ja miten paljon sieltä löytyikään ihanuuksia.


Kesäisiä taikapalloja kaksin kappalein ja vielä Neulehittejä sinulle -lehti. Tämä lehti olikin uusi tuttavuus. Ihanan kesäisiä ohjeita, jospa sieltä ensi kesäksi löytyisi joku kiva vaate. Palloja keriessä niistä ilmestyi mitä ihanampia yllätyksiä; valkosuklaata (nam), puikkostoppareita, nappeja (sydännapit ovat menossa takkini hihoihin, joista on napit puuttuneetkin jo hyvän aikaa), pitsinauhaa, kerroslaskurit, handmade-nauhaa ja -koristeita, kiinnityshakasia, mittanauha ja käsintehty kortti. Omistan useita mittanauhoja, mutta mistä SNY:ni tiesikin, että ne ovat kaikki kateissa ja olen viimeisen kuukauden ajan käyttänyt metrimittaa mittauksessa :)


Lanka, joka palloista paljaistui oli Alice Superwash -lankaa. Värit olivat kyllä niin omiani. Lankana tämä on minulle uutta, mutta ehkäpä näistä tulisi ihanat räsymatto polvisukat tai eripari sukat. 


Toki olin lomakkeeseen kirjoittanut olevani suuresti jouluihminen, mutta onko myös SNY jouluihmisiä? Taikapallosta paljastuivat myös nämä ihat jouluiset pikkukoristeet, joille hymyilin suuresti :) . Itsehän aloitan viimestään juhannukselta joululahjojen teon, joten todellakin näissä oli kesäinen vivahde :D


Tämä (tai oikeastaan nämä) syyskuun paketti kyllä piristi mukavasti ja oli aivan minun näköiseni. Odottelen jo innolla lokakuuta ja pakettia, jonka kerroitkin olevan jo hyvällä mallilla. 

Kiitos ihan SNY <3